Розділ Суспільство

У Києві назвали потенційних прокурорів Шепетівської прокуратури

Автор 18 листопада 2016, 16:50
У Генеральній прокуратурі України оприлюднили рейтингові списки кандидатів на зайняття вакантних посад прокурорів місцевих прокуратур Хмельницької області, серед них є і Шепетівська.
Після спрямування рейтингових списків керівникам регіональних прокуратур вирішуватиметься питання щодо призначення кандидатів на посади прокурорів місцевих прокуратур з урахуванням їх підсумкового балу та місця у рейтинговому списку. При цьому кандидат з вищим балом має пріоритет на вибір вакантної посади для призначення у межах однієї місцевої прокуратури (наприклад тимчасово вакантні та постійні вакансії, посади у відділах місцевої прокуратури та її головному осередку тощо).

Найбільше балів (126,41) на посаду прокурора Шепетівської місцевої прокуратури набрав Володимир Літвін. Друге місце посів Євген Оніщук з рейтингом 112,58; на третьому місці – Анна Агаркова (104,48).

Нагадуємо, що призначенню осіб передує проведення спеціальної перевірки у випадках, передбачених законом, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 171 «Про затвердження Порядку проведення спеціальної перевірки стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, та посад з підвищеним корупційним ризиком, і внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Якщо за результатами спеціальної перевірки будуть виявлені обставини, які перешкоджають призначенню на посаду прокурора, така особа не призначається на посаду, про що вона письмово інформується. Одночасно наступний за рейтинговим списком кандидат інформується про можливість бути призначеним на цю посаду.
0
репостів
0
репостів