Розділ Суспільство

Шепетівка отримала містобудівні функції від ДАБІ

Автор 14 жовтня 2016, 19:34
13 жовтня місто Шепетівка в рамках децентралізації системи держархбудконтролю отримало контрольні та дозвільні функції у сфері будівництва. Про це повідомляє прес-служба ДАБІ.
Новоутворений орган держархбудконтролю Шепетівської міської ради має право надавати громадянам адміністративні послуги з реєстрації дозвільних документів, контролювати законність забудов, проводити перевірки на об’єктах будівництва. Відтепер місцева влада має всі важелі, необхідні для залучення додаткових інвестицій у будівельну сферу та створення для громадян якісної, зручної та сучасної інфраструктури.

Таким чином, адміністративні послуги у сфері будівництва мешканці Шепетівки будуть отримувати за місцем проживання. З питань, які стосуються незаконного будівництва та дозвільних  процедур, громадяни можуть звертатися до місцевої Інспекції, яка знаходиться за адресою: вул. Островського, 4.

Станом на сьогодні повноваження держархбудконтролю отримали вже 11 обласних міст:  Київ, Одеса, Ужгород, Луцьк, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці, Харків, Херсон, Маріуполь.
0
репостів
0
репостів