Розділ Суспільство

Директор лісокомунального підприємства незаконно використовував землі лісу

Автор 16 вересня 2016, 19:53
У 2006 році службові особи відділу Держкомзему у Шепетівському районі, райдержадміністрації та СЛСП, знаючи, що земельні ділянки відносяться до земель лісового фонду, оформили недостовірні офіційні документи про перебування земельних ділянок у складі земель водного фонду. Потім вони передали два ставки площею майже 5 гектарів в оренду строком на 49 років директору лісокомунального підприємства для рибогосподарських потреб за його ж ініціативою. Про це повідомляє vsim.ua з посиланням на прес-службу прокуратури Хмельницької області.
"При цьому передбачене законодавством рішення про попереднє вилучення вказаних земельних ділянок із постійного користування СЛСП не приймалось, їх цільове призначення не змінювалось, обов’язкова державна експертиза землевпорядної документації не проводилась та не було сплачено втрати лісогосподарського виробництва." - йдеться у повідомленні.

Через це із державної власності та постійного користування лісокомунального підприємства незаконно вибули землі лісового фонду орієнтовною вартістю понад 170  тисяч гривень. За вказаним фактом місцева прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за частиною 1 статті 364 (зловживання службовим становищем), частиною 1 статті 366 (службове підроблення)  КК України, яке для подальшого здійснення досудового розслідування спрямовано до територіального відділу поліції.
Останнє редагування 16 вересня 2016, 20:10
0
репостів
0
репостів