Розділ Суспільство

При виконавчому комітеті оновлено склад Громадської ради

Автор 22 квітня 2016, 14:26
21 квітня відбулись установчі збори Громадської ради, де було оновлено склад колегіального консультативно-дорадчого органу із представників інститутів громадянського суспільства. До її складу ввійшло 27 представників громадських об'єднань, профспілкових організацій, осередків політичних партій та релігійних конфесій.
Звертаючись до присутніх, керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук зауважив:
Дуже приємно, що у нас у місті є стільки активних громадян, мешканців міста, які переймаються не лише власними проблемами, але й проблемами, соціально, політичного характеру усієї нашої громади. Сподіваюся, що Громадська рада нового скликання буде приймати активну участь у розробці та громадських обговореннях проектів рішень міської влади
Члени нового консультативно-дорадчого органу у ході проведення установчих зборів, ухвалили новий склад органу, який буде чинним протягом 2 наступних років.

Що ж до питання обрання голови Громадської ради, його заступників та секретаря, розподілу усіх учасників за профільними комісіями, які віддзеркалюють депутатські комісії Шепетівської міської ради 7-го скликання, то ці питання було вирішено розглянути у наступну середу - 27 квітня 2016 року о 10.00 год. у малому залі міської ради.
Останнє редагування 22 квітня 2016, 16:03
0
репостів
0
репостів