Розділ Суспільство

Активісти розпочали благоустрій 4-х ставків

Автор 12 квітня 2016, 00:31
У суботу, 9 квітня, на 4-х ставках члени та волонтери Молодіжної ради Шепетівки, учасники АТО, члени громадської організації «Рибалки Поділля», представники депутатського корпусу Шепетівської міської ради, приватні підприємці, активісти політичних партій та представники Шепетівського міського вірменського культурно-просвітницького товариства «Алашкерт» взялися до благоустрою території. Про захід повідомили на сторінці Молодіжної ради Шепетівки.
Рибалки забезпечили всіх присутніх інструментом, спеціальними рукавичками, мішками для сміття та спільно розподілили фронти робіт. Молодь збирала сміття, допомагала очищати від гілля кроновані дерева, формувала багаття, а досвідчені рибалки тим часом вирубували колючі чагарники, підпалювали та доглядали вогнища й готували польову уху за особливим рецептом.

Опісля очистки берегів і проведення робіт із укріплення дамби, усі присутні смачно покуштували пряної страви з ранніми весняними травами та черемшею.

На завершення заходу, місцеві депутати та очільники громадських організацій розвезли молодь по домівках. Смакоти, хороших емоцій, теплого товариства вистачило на усіх.
Фотозвіт із суботника
Останнє редагування 12 квітня 2016, 00:55

Відео

0
репостів
0
репостів