Розділ Суспільство

Роман Мацола за відставку Уряду А.Яценюка

Автор Світлана Климович 17 лютого 2016, 16:35
Роман Мацола за відставку Уряду А.Яценюка Матеріал розміщено на правах реклами
Народний депутат України Роман Мацола, який в Парламенті представляє виборців Шепетівщини, Полонщини та Славутчини, виступив за відставку Уряду Арсенія Яценюка.  Наш кореспондент лише у вівторок ввечері телефоном зміг зв’язався з Романом Миколайовичем та дізнатися його позицію щодо останніх подій у Верховній Раді України.
Якщо політики не відповідають вимогам та очікуванням суспільства, не виконують своїх обов’язків,  то вони повинні піти та дати шанс іншим. Тому я підтримую моїх колег з демократичної більшості, які висловили недовіру Уряду Арсенія Яценюка. Я повністю солідарний з позицією, висловленою Президентом України Петром Порошенком та моїх колег по фракції про те, що уряд, який не має довіри та підтримки від більшості українців, повинен піти у відставку. Голосування не було результативним, і нині нам необхідно знайти вихід із ситуації, що склалася, подолати складну політичну кризу та дати Україні новий поштовх для розвитку.
За словами Романа Мацоли, люди незадоволені тим, як здійснюються реформи в Україні, Уряд не справляється з викликами часу, змін на краще замало, рівень життя падає, і тому необхідно вживати кардинальних заходів. І якщо більшість громадян не вірять у здатність Арсенія Яценюка покращити ситуацію, то він би мав сам подати у відставку та дати шанс іншим. Особисті амбіції не повинні ставати на заваді розвитку України.

Зазначимо, що лише через перебування на стаціонарному лікуванні та перенесену у вівторок операцію Роман Мацола не зміг особисто прибути до ВРУ та проголосувати, але його позиція однозначна та повністю співпадає – Уряд потрібно змінювати.
0
репостів
0
репостів