Розділ Суспільство

Священнослужителі Шепетівщини повернулись із зони проведення АТО

Автор 29 грудня 2015, 01:34
На минулому тижні священнослужителі з Хмельниччини відправилися у зону проведення антитерористичної операції, щоб доставити нашим воїнам благодійний вантаж. Нещодавно вони повернулись.
Група священнослужителів Хмельницької єпархії Української Православної Церкви Київського патріархату отримала благословення високо преосвященного Антонія, митрополита Хмельницького і Кам'янець-Подільського УПЦ КП та 22 грудня відправились у цю неблизьку та небезпечну дорогу на Схід України. Представники духовенства зі Шепетівки, Полонного, Грицева та Ізяслава повезли нашим бійцям благодійний вантаж.

Виїхали благодійники на двох бусах, в котрих вмістили майже 4 тонни продуктів та матеріальних засобів. Спочатку завітали до наших хлопців в Слов'янськ, далі в Краматорськ, Артемівськ, Попасна, Лисичанськ та інші населені пункти, в яких несуть військову службу наші бійці. Останнім пунктом був Сєвєродонецьк. На жаль, багатьох з них не змогли побачити, оскільки зараз вони виконують бойові завдання у найнебезпечніших місцях.

На передову волонтери привезли найнеобхідніше: різноманітні продукти харчування, теплі речі, засоби гігієни, адресні передачі та багато іншого. Також священнослужителі подарували захисникам Батьківщини натільні хрестики та молитовники.
Як завжди емоції переповнюють, як позитивні, так і негативні. Одне можна сказати із впевненістю - нашими хлопцями можна пишатись! Сніг, дощ, залпи і вибухи, а вони там, на передовій, дають нам можливість спати спокійно і не відчувати усіх страхів, які зараз доводиться переживати місцевим мешканцям у прифронтовій зоні. Доки у нас є такі захисники, знаємо, що наше майбутнє у надійних руках, лише треба їм допомагати матеріально та морально.

Фотозвіт із поїздки
Останнє редагування 29 грудня 2015, 02:31
0
репостів
0
репостів