Розділ Суспільство

Самооборонці ледве повернулись з останньої у цьому році поїздки у зону АТО

Автор 27 грудня 2015, 17:38
Вночі 22 грудня зі сходу України повернулись шепетівські волонтери, які практично щомісяця передають землякам допомогу та частинку тепла рідних домівок. Маршрут пролягав по всій лінії фронту, передачі доправили в:  Харківську обл. с. Калугино -Башкивровка, далі м. Слов'янськ, Краматорськ, Луганська обл., Северодонецький р-н, с. Олександрівка, м. Старобільськ, с. Лиман, Новоайдарський р-н - с. Денежнікове, Станично-Луганський р-н, с. Червоний Жовтень, с. Герасимовка, м. Щастя, с. Оріхове – Донецьке, Лісічанський р-н, пос. Кримське, Попаснянський р-н, с. Комишуваха, с. Золоте, Донецька обл., м. Артемівськ, с. Зайцеве, с. Покровське, м. Дзержинське, с. Шуміно, м. Авдіївка, м. Димитрів, Красноармійський р-н, смт. Гродівка, с. Миролюбівка, м. Новогорадовка,м. Селідово, м. Курахове, с. Єлізаветівка, с. Андріївка, Волновашський р-н, с. Гранітне, м. Маріуполь, смт. Володарське, с. Гнутово, с. Широкіне, с. Красна поляна.
70 адресних передач від близьких та знайомих, які доставлено землякам з рук в руки. Також передачі від шепетівської самооборони, згідно замовлень бійців - це теплі речі, робочі комбінезони, взуття, балаклави, теплі рукавиці, засоби гігієни, медикаменти, чай, кава,печиво, цигарки, цвяхи, саморізи, паяльні лампи та ін. А від небайдужих громадян – закрутки, варення, горіхи, домашня випічка, городина.

Шкода, але усі мішки з картоплею не помістились, через велику кількість передач, хоча хлопці просили. Волонтери обіцяють довезти наступного разу.
Найтепліші зустрічі відбулися з нашими самооборонівцями, які також наразі несуть службу в зоні АТО. Усе це дуже добре, але дорога, скоріше її відсутність, далася в знаки. Все вкрито величезними вирвами та осколками від градів. Пробили два колеса, ледве втекли від обстрілів, коли опам’яталися, зрозуміли що таке справжній адреналін. Але добре що все закінчилося добре! На СТО дістали з коліс три осколки! Наступну поїздку будемо планувати на лютий місяць.
Ось так прокоментували свою поїздку учасники ГО "Хмельниччина. Самооборона та контроль". Також у фейсбуці самооборонці написали подяки всім хто допомагає нашим хлопцям на Сході.
Парфенюк Володимир - 1000 грн., Борей Олег - 1500 грн., Отець Анатолій (Храм Віри, Надії, Любові) - 1000 грн., Ященко Олександр - 2000 грн, Вальчук Віктор - 500 грн. та багато інших.
Від бійців 93 бригади(танкового бат.) особлива подяка Ковальчуку Віталію, Попову Івану, Березенському Валентину за чудо-піч, яку вони виготовили власноруч та передали бійцям на передову!!!
Дякуємо мешканцям с. Вовківці, які передали 550 гривень та 10 ящиків продуктів харчування!!!
Дякуємо Олександру Косіку за надані берці !
Дякуємо мешканцям с. Поляни, які передали 400 гривень, гарбузове насіння, горіхи, часник, варення.
Постійні наші благодійники цього разу також не залишились осторонь. Туйбов Олександр передав 20 блоків цигарок та 5 банок кави. Альмяшов Руслан також передав цигарки, чай, цукор, крупи. ЩИРО ДЯКУЄМО!
Сьогодні Шепетівський професійний ліцей також передав землякам в АТО передачку
Велика подяка Малиновському Микиті! Відстань не проблема коли ти справжній патріот України! Микита в Італії, але про земляків не забуває!
Подяка підприємцю Волоткевичу Ігорю за смачне печиво!
100 пар шкарпеток надав підприємець Ігор Федоров. 100 пар теплих флісових перчаток надав Олександр Гусаров (ПОСТІЙНИЙ БЛАГОДІЙНИК!!!)
Шепетівська ЗОШ № 1 одна з активніших шкіл міста, яка надає найрізноманітнішу допомогу воїнам - землякам, що знаходяться в АТО. Учні молодших, 1-3 класів, привезли 18 коробок з різними смаколиками та дитячими поробками.
Нами було оголошено про збір медикаментів для військових. Відгукнулись: працівники ЦРЛ травматологічного відділення, ЛОР - відділення, лікар Рибачук Володимир Віталійович., вчителі ЗОШ №1 - Усач Марія Миколаївна та Толстюк Людмила Валентинівна, колектив краєзнавчого музею та музею ім. М. Островського, а також Ковальчук В.О. УСІМ ВЕЛИКА ПОДЯКА !!!
Завдячуючи Шепетівським підприємцям - перевізникам Криворчуку Руслану, який надав кошти в сумі 11 100 грн. та Криворчуку Володимиру, який надав кошти в сумі 2000 грн., нами було закуплено 2 рулони камуфляжної тканини "A-Tacs FG" (100 м.) та 100 м. флісової тканини для пошиття утепленої військової форми "Горка-5" . Також підприємець Віктор Бащук закупив та передав 100 м. тканини "A-Tacs FG" (100 м.). Наразі уже пошито 10 комплектів форми для групи бійців-спецназівців Хмельницького 8 полку.
Наступну поїздка планується на лютий місяць.
Фотозвіт із поїздки та зборів допомоги
0
репостів
0
репостів