Розділ Суспільство

На засіданні виконавчого комітету вручили ордери на квартири батькам загиблих учасників АТО

Автор shepetivka-rada.gov.ua 20 грудня 2015, 14:20
На початку засідання виконавчого комітету міський голова Михайло Полодюк вручив ордера на користування квартирами Кирилевич Наталії — мама загиблого учасника АТО Максима Коваля, та Кревогубцю Івану — батьку загиблого учасника АТО Ярослава Кревогубця.
Далі відбулося засідання виконавчого комітету шепетівської міської ради на якому розглянули 10 питань.

Про надання дозволу на відчуження ¼ частки нерухомого майна, що є об'єктом права спільної часткової власності особи, визнаної недієздатною доповів начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Білас.

Начальник фінансового управління Василь Дрищ представив членам виконавчого комітету проект бюджету міста Шепетівки на 2016 рік, та прогноз міського бюджету на 2017-2018 роки.

Начальник відділу містобудування та архітектури Володимир Донков розповів присутнім про внесення змін до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Шепетівка.

Про розміщення зовнішньої реклами в місті доповів начальник адміністративно-комунальної інспекції Анатолій Остапчук.

На завершення засідання присутні розглянули питання містобудування та архітектури, житлові питання, про надання дозволу на відчуження житла, право користування яким мають діти, про надання статусу дітей, позбавлених батьківського піклування, малолітнім тощо.

З розглянутих на виконкомі питань були ухвалені відповідні рішення.
0
репостів
0
репостів