Розділ Суспільство

Аграрна партія взяла на себе відповідальність за розвиток Шепетівщини

Автор 10 грудня 2015, 18:20
Аграрна партія взяла на себе відповідальність за розвиток Шепетівщини Матеріал розміщено на правах реклами
За результатами місцевих виборів і в місті Шепетівці, і в Шепетівському районі найвищу підтримку виборців, як відомо, здобули Блок Петра Порошенка «Солідарність» та проект «Аграрна партія України». Втім, волевиявлення виборців не завжди прямо впливає на те, хто реально управлятиме справами громади. Так сталося й у Шепетівській міськраді: тут БПП фактично перейшов у опозицію до коаліції аграріїв і ВО «Свобода». Зокрема, за підтримки «свободівців» секретарем Шепетівської міської ради було обрано представника аграріїв Миколу Кікотя.

У Шепетівській районній раді проект «Аграрна партія України» об’єднався із партією «За конкретні справи!», головою ради було обрано аграрія Петра Дзяворука.

Цікаво, що проект «Аграрна партія України» під час місцевих виборів позиціонував себе як пропрезидентська політична сила. У БПП натякають, що це був своєрідний маневр аграріїв. «Проект «Аграрна партія», очевидно, орієнтований на те, щоб найперше отримати посади на місцевому рівні, тут немає нічого дивного. Що стосується Блоку Петра Порошенка «Солідарність», то нас найперше цікавлять реальні зміни в житті виборців, а не «портфелі». Ми бажаємо успіхів аграріям та їхнім союзникам в роботі», - так прокоментував ситуацію голова Центральної Контрольно-ревізійної комісії партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Павло Тарасюк.
0
репостів
0
репостів