Розділ Суспільство

Податківці також воюють у зоні проведення АТО

Автор 26 листопада 2015, 16:15
З серпня минулого року по вересень цього року старший лейтенант Руслан Тарасюк у складі механізованої бригади брав участь у проведенні антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей. Про це повідомив офіційний сайт Державної фіскальної служби України. Разом зі своїми бійцями-побратимами податківець з мужністю та відвагою відстоював цілісність та незалежність нашої держави.

Вдома з нетерпінням чекали його повернення батьки, дружина Олена, син Тимур та маленька донечка Даринка, яка з’явилась на світ, коли батько вже пішов на війну. Саме думка про них – найближчих людей, підтримувала моральний дух Руслана, надавала йому сил та мужності.

Повернувшись до лав податківців, головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб, майнових податків та ЄСВ Шепетівської ОДПІ Руслан Тарасюк відразу приступив до виконання своїх громадянських обов’язків – адміністрування єдиного соціального внеску та податку на додану вартість. Колеги радо зустріли Руслана, адже увесь час його перебування в зоні АТО, вони підтримували зв’язок з ним, допомагали з придбанням військової амуніції, передавали продукти.

«Народна мудрість каже, що час лікує, - ділиться думками з товаришами Руслан, - але не перестає боліти душа від усього того, що до сьогодні відбувається на Сході, щемить серце за товаришів, які поклали своє життя в ім’я України».

Податківець Руслан Тарасюк здав на «відмінно» військовий іспит на патріотизм, людяність та милосердя та разом з колегами продовжує відстоювати економічні інтереси нашої держави. 
0
репостів
0
репостів