Розділ Суспільство

Рятувальники навчають населення правилам пожежної безпеки

Автор 13 листопада 2015, 17:20
11-12 листопада шепетівські рятувальники разом із працівниками соціального захисту населення здійснили комплексне відпрацювання населених пунктів Судилківської та Хролинської сільських рад. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Метою цього заходу, насамперед, є попередження виникнення пожеж у сільській місцевості, запобігання загибелі та травмування людей на них.

Під час обходів помешкань громадян проводилися бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки. В ході бесід вогнеборці акцентували увагу мешканців на тому, що слід сумлінно дотримуватися всіх правил безпечної поведінки, не можна залишати дітей без нагляду, а також постійно перевіряти справність опалювальних приладів. Особливу увагу було приділено одиноким, пристарілим, а також соціально-незахищеним верствам населення.

Крім того, під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники звернули увагу населення на сумну статистику загибелі людей та роздали листівки застережного характеру, де чітко вказані дії під час виникнення пожежі та у випадку екстремальних ситуацій. 
0
репостів
0
репостів