Розділ Суспільство

Близькі Героя Небесної Сотні поскаржились на недобросовісну підприємницю

В нашому місті навряд чи знайдеться людина, яка не знає про Героя України Дзявульського Миколу Степановича. Наш земляк 20 лютого 2014 року поклав своє життя заради нашого світлого майбутнього. На жаль не всі цінують цю жертву, є люди, які готові наживатися на горі близьких Героя Небесної Сотні.
Так приватний підприємець із міста Користишів Житомирської області, на одній із зустрічей родичів загиблих на Майдані, пообіцяла їм безкоштовно виготовити пам'ятники. Проте згодом передумала і сказала, що може зробити знижку у 15%. Тим не менш багато людей погодилось. Ось як це пояснює Оксана Саліванчук (Дзявульська):
Повірте,не через знижки ми робили замовлення саме в неї,просто вирішили, раз вона вийшла на нас, значить розуміє, що пам'ятники для Героїв будуть особливі, і що вона зуміє достойно впоратись з цими замовленнями.А насправді виявилась шахрайкою ,яка заробляє на нашому горі...
Меморіал коштує 118 тисяч гривень. Родина загиблого заплатила завдаток у розмірі 69 800 гривень ще півтора роки назад. Підприємець Наталія Гальченко довго кормила обіцянками, спочатку обіцяла, що до річниці розтрілу Майдану усе зробить, потім до 9 травня, зелених свят... Нарешті 19 червня вона таки привезла памятник, але він був просто в жахливому стані: побитий, в тріщинах, флокштоки абсолютно різні. 

Звичайно, що родичі Героя захотіли щоб все зробили як слід або повернули кошти. Натомість шахрайка просто перестала виходити на звязок. Ось як нам прокоментувала це дочка Миколи Дзявульского:
Договору не підписували, вона уникала цього, обіцяла, що наступного разу коли приїде, обов'язково підпишемо, потім казала що в електронному вигляді це зробимо, потім в неї належної техніки не виявилось... Ледь вдалось взяти в неї чек про сплачену суму. Маємо ще кошторис і розписку, що в разі не виконання належним чином і недотримання терміну робіт вона зобов'язується повернути кошти. Кошти не повернула, на дзвінки не відповідає і взагалі зникла.
Обдурених таких як сім'я Дзявульских, ще є 8 родин загиблих на Майдані, а також родина загиблого на сході України Ігоря Ляшенка.

Ми спробували додзвонитись до Наталія Гальченко та судячи з всього вона вже давно не вмикала свій телефон, голос автовідповідача повідомив, що скринька вже забита вщент і він більше не прийматиме повідомлень. До речі, зі слів постраждалих,  підприємниця також являється помічником народного депутата  Мусія Олега Степановича.
0
репостів
0
репостів