Розділ Суспільство

Шепетівчани взяли участь у засіданні громадської ради

Автор shepetivka-rada.gov.ua 26 червня 2015, 16:54
9 червня відбулось чергове засідання громадської ради при виконавчому комітеті міської ради. Участь у засіданні взяли в.о. міського голови Михайло Полодюк, голова громадської ради Анатолій Остапенко, члени громадської ради та шепетівчани. На порядок денний засідання винесено питання про роботу дитячо-юнацької спортивної школи та про проведення в Україні часткової мобілізації.
На початку засідання громадськість Шепетівки, що завітала до міськвиконкому, порушила питання щодо організації безкоштовного проїзду пенсіонерів у міському громадському транспорті.

Опісля бурхливих обговорень, голова Шепетівської міської організації Всеукраїнської громадської організації «Захист дітей війни» Надія Лясковська разом із активними учасниками обговорень внесли пропозиції перевізникам аби вирішити питання пільгового проїзду пенсіонерів, зокрема збільшити кількість ранкових рейсів по всіх міських маршрутах, особливо в напрямку лікарні, розглянути питання про встановлення пільгового проїзду пенсіонерів по маршрутах, що курсують у режимі маршрутного таксі, або ж встановити пенсіонерам плату за проїзд у розмірі 1 грн.

Далі представники інститутів громадянського суспільства Шепетівки заслухали інформацію директора дитячо-юнацької спортивної школи Юрія Зайцева про роботу закладу. Незважаючи на досягнення вихованців школи у різних видах спорту, учасники засідання громадської ради висловили думку щодо недостатньої роботи вчителів та тренерів у напрямку фізичного розвитку підростаючого покоління, а також недостатній розвиток баскетболу та футболу на теренах міста.

Заступник Шепетівсько-Полонського військового комісара Олександр Юрін інформував громадськість про обов'язки, права та відповідальність громадян стосовно мобілізації.

На завершення засідання члени громадської ради обговорили питання добровільного об'єднання територіальних громад.
0
репостів
0
репостів