Розділ Суспільство

Водія позбавили волі на п’ять років

Автор 10 червня 2015, 15:48
Його визнали винним в аварії, в якій одна людина загинула та ще троє отримали травми. Дорожньо-транспортна пригода сталася ще в жовтні минулого року перед в’їздом у Шепетівку. Автомобіль «Ауді» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Мерседес».
Четверо пасажирів легковика отримали травми різного ступеня та потрапили до лікарні. На жаль, один із пасажирів помер через дев’ять днів після аварії. Ще один – став інвалідом другої групи.

Як з’ясувалося, водій «Ауді» був за кермом у нетверезому стані. Крім цього, порушив не одне правило дорожнього руху, зокрема і перевищення швидкості руху. У суді водій «Мерседеса» заявив, що легковик вилетів на зустрічну смугу, рухаючись на швидкості 150-160 кілометрів на годину, а тому максимум, що вдалося – уникнути лобового зіткнення.

Водій повністю визнав свою провину. І, не дивлячись на те, що самі потерпілі просили дати йому умовний термін покарання, Шепетівський міськрайонний суд прийняв рішення призначити чоловікові покарання у виді п'яти років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки. Щоправда, до набрання вироком законної сили запобіжний захід йому не обирали.
0
репостів
0
репостів