Розділ Суспільство

Спільними зусиллями допомогли штурмовому батальйону ЗСУ «Айдар»

Автор Ігор Андрощук 10 червня 2015, 00:56
До Молодіжної Ради Шепетівки звернувся наш земляк боець 24 окремого штурмового батальйону ЗСУ «Айдар», який нещодавно повернувся із зони АТО. Повідомив волонтерів, що для бійців необхідно саме головне - продукти харчування, оскільки на момент розмови у хлопців залишалося всього декілька пакетів крупи та з десяток банок сардин. 

Що ж до місця куди потрібно було надати допомогу, так це навчальний центр що на Житомирщині, де в той час проходили навчальні збори бійці славетного батальйону.

Відповідно, не гаючи часу, активісти Молодіжної ради звернулися по допомогу до настоятеля церкви Святих мучеників Віри, Надії, Любові і Софії Шепетівської єпархії Української Православної Церкви.

За декілька днів спільними зусиллями волонтерів Шепетівки та підприємців міста Славута , адже останні надали ще й автомобіль для перевезення допомоги ,було зібрано продукти харчування, свіжі овочі,печево і, як виявилося саме приємне для хлопців, домашній березовий сік та малюнки дітлахів. Наш земляк разом із своїм товаришем з міста Славута все зібране для бійців батальйону доправили їм на свято Трійці.

Що ж до того чи справжнім захисникам були відправлені ці продукти, то саме ці хлопці тримали Луганський аеропорт та до останнього прикривали дорогу, що до нього вела. Саме хлопці з «Айдару» захищають Луганську ТЕЦ, стоять у місті Щастя та по всьому кордону у 1-й лінії оборони, що за декілька кілометрів від кордону з Росією.

Хлопцям за допомогою волонтерів було передано жовто-блакитний прапор розміром 7*9, який вони не зважаючи на постійні обстріли снайперів змогли розтягнути над ТЕЦ… аби раз і назавжди показати, що стоять на українській землі. 

Повідомляємо, що 17 червня планується ще одна поїздка-ривок до міста Щастя, де стоять наші захисники. Молодіжна Рада Шепетівки просить усіх настоятелів церков і храмів, керівників підприємств та громаду міста допомогти у зборі продуктів першої необхідності (овочі, консерви, чай, кава, печиво, крупи, сало, закрутки), медикаменти, літні шкарпетки, цигарки, шоколад.

Їм потрібна Ваша допомога, Разом Ми Сила !!!

Тел. для довідок: 096-744-76-74 – Ігор – заступник голови Молодіжної ради Шепетівки
0
репостів
0
репостів