Розділ Суспільство

Члени виконкому провели чергове засідання

Автор shepetivka-rada.gov.ua 24 березня 2015, 16:18
У третій четвер місяця в чергове відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто 24 важливих питань. Засідання виконавчого комітету провів перший заступник міського голови Володимир Вихівський.
На початку засідання начальник управління економічного розвитку Олександр Гринь зачитав склад конкурсного комітету з визначення на конкурсних засадах підприємства для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах. Вислухавши інформацію Олександра Михайловича члени виконкому затвердили склад комітету.

Директор міського парку культури і відпочинку Віктор Киян у зв'язку з подорожчанням енергоносіїв, паливно-мастильних, будівельних матеріалів, звернувся до виконавчого комітету міської ради з пропозицією збільшити вартість квитків на атракціони: «Веселі гірки», «Катамарани», «Колесо огляду», «Клоун» — 20 гривень, «Ланцюгова карусель», «Дзвіночок», «Колесо зустрічі» — 15 гривень, «Лев», «Півник» — 10 гривень.

Враховуючи ріст тарифів на теплову енергію для бюджетних установ, яке відбулося з першого березня члени виконкому з метою економії бюджетних коштів, вирішили припинити опалювальний сезон на канікулярний період з 23 по 29 березня в навчальних закладах міста, які мають індивідуальні котельні — ЗОШ№3, ЗОШ№6, ЗОШ№8, ДЮСШ, музична школа, бібліотека №1.

Розглянувши звіт про проведення технічного обстеження будівельних конструкцій бібліотеки №1 по вулиці Судилківській, 15 було встановлено про непридатність експлуатації приміщення бібліотеки. Виконком запропонував відділу культури звернутися до міської ради про надання іншого приміщення для облаштування бібліотеки №1.

На підставі листа Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, який надійшов до міськвиконкому 2 березня 2015 року та відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, члени виконкому внесли зміни до пункту 1 рішення виконавчого комітету від 22 січня 2015 року та повернули тариф на водопостачання у розмірі 17 гривень 48 копійок.

Про організацію в місті Шепетівка чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2015 році доповів заступник військового комісара, начальник відділення комплектування Віктор Дзюба. За словами військового на період весняного та осіннього призовів 2015 року буде створена міська призовна комісія, яка буде працювати з 1 квітня та 1 жовтня 2015 року, яка буде діяти на базі Шепетівського-Полонського об'єднаного міського військового комісаріату.

Керуюча справами виконавчого комітету міської ради Галина Островська доповіла про план роботи виконавчого комітету на другий квартал 2015 року.

Окрім цього члени виконкому розглянули житлові питання, містобудування та архітектури, тощо.
0
репостів
0
репостів