Розділ Суспільство

Премії за роботу

Автор ВО "Свобода" 02 лютого 2012, 16:04

Шепетівська міська рада затвердила положення про преміювання працівників виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

Згідно цього  положення, премії працівникам, заступникам і самому міському голові, розпорядженням міського голови надаються у таких випадках:

-         за виконання важливих завдань;

-         з нагоди державних свят;

-         з нагоди професійних свят;

-         з нагоди ювілейних свят;

-         з нагоди святкових дат;

-         одноразові премії.

Оскільки преміювання відбувається в рамках фонду зарплати, цей фонд в жовтні 2011 року було збільшено майже на 600 000 грн..

При цьому мабуть за пропозицією С.Антонюка, до положення про преміювання було включено фразу про те, що конкретний розмір премії працівників граничними розмірами не обмежуються.

В п. 4.7. сказано: «Рішення про призначені виплати приймаються міською радою». Отже,  депутати від Партії Регіонів і тушки затвердили в грудні 2011 року розпорядження С.Антонюка, за якими він ці кошти громади в вже отримав з червня по листопад цього року і які вже давно використали.

Звичайно, що такі «законні» рішення депутати від ВО «Свобода» не підтримують. Справа в тому, що в листопаді 2010 року, через кілька днів після вступу на посаду міського голови С.Антонюку, йому вже було встановлено 55% надбавку та доплату за високі досягнення в праці… .

Отже, якщо згадати все те, що було протягом року написано та сказано про економію коштів на утримання виконкому, то все це не більше, ніж словоблудство. Для порівняння подаємо видатки по цій же статті міського бюджету у вересні – жовтні 2010 року ( при С. Шпільченку), тоді вони становили 5 142 500 грн., а зараз всього за рік регіонали збільшили утримання апарату виконкому  на 2 738 657 грн., а 300 000 грн. на освітлення житлового масиву «Сонячний» в бюджеті ( зі слів С. Антонюка) немає.

Щоб ви, шановні читачі, могли побачити брехливість теперішньої влади ми покажемо ще одну таблицю:

                                                Видатки на освіту міста

До С.Антонюка

При С.Антонюку

2010 р.

2011 р.

50 174 684 грн.

51 563 238 грн.

 

Як бачимо, фінансування дитячих садочків, позашкільної освіти, шкіл, допомога дітям-сиротам, метод. кабінету, вечірньої школи, всіх освітніх програм було збільшено за рік, лише на 1 400 000 грн.

Отже, видатки на виконком на 2,7 млн., а на освіту всього міста - на 1,4 млн.. Де тут розум, честь і совість колишніх комуністів, а теперішніх регіоналів? І за це голосують директора шкіл – депутати міської ради

0
репостів
0
репостів