Розділ Суспільство

Самооборонівці вчотирнадцяте з'їздили в зону АТО

24 січня вже у чотирнадцятий раз шепетівські самооборонівці вирушили в зону АТО для доставки адресних передач, продуктів харчування, теплого одягу, медикаментів та інших необхідних речей нашим захисникам.
До адресатів було доправлено дальномір, компаси, підзорна труба, стереотруба АТС, ліхтарі та багато іншого.

На превеликий жаль, 13 поїздка відбулася позапланова – довелось доставляти «вантаж 200». 22 січня наші волонтери їздили в м. Костянтинівка Донецької області за тілом загиблого Андрія Молодики з села Велика Медведівка Шепетівського району, який загинув 21 січня під мінометним вогнем біля міста Горлівка Донецької області. Загинув Андрій як справжній Герой, зупинивши атаку п'яти ворожих танків, врятувавши від вірної загибелі 50 українських військових.

Але ще багато наших земляків продовжують стримувати ворожу силу. Тому ми не маємо права залишати їх в біді.

Як завжди, передачі доправляли двома маршрутами.

Михайло Верхогляд разом з бійцем Правого сектору В’ячеславом Літнаровичем, який поїхав на допомогу «кіборгам» в Пески, та Юрієм Кулішом, якого чекають побратими в Маріуполі, відправились придбаним самооборонівцями автомобілем Toyota Hiace, який залишать там для потреб бійців.

Незмінний екіпаж у складі Євгена Ступака, А. Лисенко, В. Тетері, відправились на Луганську область, а також в місто Дебальцеве, Артемівськ, Краматорськ, Слав’янськ. 


Останнє редагування 03 лютого 2015, 14:25

Відео

0
репостів
0
репостів