Розділ Суспільство

Планування роботи міської ради

Автор ВО "Свобода" 02 лютого 2012, 15:58

На засіданні фракції ВО «Свобода» було розглянуто проект плану роботи Шепетівської міської ради на ІІ півріччя 2011 року, який розробили працівники відділів і управлінь. Оскільки, підготовлений проект включав в себе лише питання, що мали готувати фахівці відділів «білого дому». Депутати від ВО «Свобода» внесли на розгляд сесії міської ради пропозиції включити до розгляду питання:

  1. Про використання бюджетних коштів  на відрядження і телефонні розмови посадовими особами ( 1 раз на квартал) (є в ВО «Свободи» підозри, що вони використовуються у великій кількості і не завжди для роботи).
  2. Про щомісячне затвердження розпоряджень міського голови щодо преміювання (а не один чи два рази на рік, як зараз).
  3. Про стан підготовки до опалювального сезону (Хотіли заслухати Антонюка і отримати інформацію про вкладання коштів до модернізації інфраструктури перед передачею її в концесію комерційній структурі).
  4. Про звіт по затверджених раніше 2-х планах стратегічного розвитку міста,  почути інформацію про те, чому вони не виконуються і хто з посадовців має відповідати за витрачені на це  кошти шепетівчан?
  5. Про стан контролю за виконанням рішень сесії міської ради.
  6. Про звіт міського голови (який згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні») повинен звітувати перед громадою один раз на рік).

З усіх пропозицій регіональна більшість з тушками автоматично не проголосувала,  лише  останню, і то лише після особистого повторного звернення до них С. Антонюка, яке полягало в тому , що це питання він голосує «ЗА» це питання,  і його потрібно усім підтримати.

0
репостів
0
репостів