Версія для друку
Розділ Суспільство

Росія поставила шепетівчанку охороняти права дітей у Криму

Автор Єва Губар 04 вересня 2014, 18:23
Уповноваженою з прав дитини у Криму стала Ірина Клюєва, яка до цього займала посаду голови парламентської комісії у справах біженців. Таке рішення прийняли на позачерговій сесії Державної ради "Республіки Крим".
Як повідомив голова кримського парламенту Володимир Константинов, пропозиція про призначення Клюєвої надійшла від уповноваженого при президентові Російської Федерації з прав дитини Павла Астахова.

“Постанову прийнято для забезпечення гарантій державного захисту прав дитини, сприяння їх дотриманню та повазі органами державної влади Республіки Крим, органами місцевого самоврядування, посадовими, юридичними і фізичними особами”, -йдеться на сайті Державної ради Криму.

Нагадаємо, ще іншу шепетівчанку Валентину Матвієнко за проросійську позицію у її рідній Шепетівці назвали зрадницею та розмістили фото на стовпі ганьби.

Довідка

Ірина Клюєва народилася 13 серпня 1966 року в Шепетівці. Має вищу освіту, є магістром держуправління. Довгі роки працювала вчителем географії і займала різні державні посади. У 2010 році обрана депутатом кримського парламенту від Партії регіонів і призначена головою Первомайської райдержадміністрації, а в 2014 році стала головою комісії Держради у справах біженців зі статусом постійної. Наразі входить у міжфракційну депутатську групу “За новий російський Крим”.
Останнє редагування 04 вересня 2014, 19:18