На Шепетівщині перед судом постане винуватець ДТП, у якій травмувались четверо осіб. Нагадаємо, автопригода сталась у січні цього року в селі Пліщин, що на Шепетівщині.
18 квітня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання виконавчого комітету, у ході якого розглянуто 28 проектів рішень. Детальніше про питання розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.
Українська співачка Надя Дорофєєва та стример і волонтер Михайло Лебіга на стримі презентували пісню "А я все плакала", зібравши гроші на FPV-дроні для "Азову" та на підтримку родин постраждалих у Чернігові. Трансляція відбувалася на каналі Лебіги у Twitch.
9 квітня о 8 годині вечора у Нетішинському Диво парку молодик під деревом справив свою природну потребу (хоча громадський туалет зовсім поряд), а потім побачив неподалік на опорі камеру відеоспостереження.
Для покращення умов природного відтворення водних біоресурсів під контролем Хмельницького рибоохоронного патруля користувач, який здійснює діяльність в умовах режиму СТРГ, встановив 150 нерестових гнізд на водоймі-охолоджувачі Хмельницької АЕС.
16 квітня в Голицькому лісництві філії «Славутського лісового господарства ДП «Ліси України» надзвичайники разом із лісівниками та службами взаємодії провели тактико-спеціальне навчання з ліквідації умовної лісової пожежі.
Програма «Transparent cities/Прозорі міста» (Transparency International Ukraine) презентувала результати другого дослідження стану прозорості міст під час повномасштабної війни. У 2023 році аналітики, крім 70 міст, додатково оцінили також 10 муніципалітетів, наближених до лінії фронту. Як і в першому «воєнному» дослідженні, міста замість балів отримували статус «прозоре», «частково прозоре» чи «непрозоре».
Працівники Національного природного парку "Мале Полісся" власноруч виготовили та встановили на попередньо підібраних локаціях в межах території парку чимало будиночків для комах. Про це лісівники розповіли на сторінці парку.
0
репостів
0
репостів