Розділ Спорт

Відбулися змагання зі стрітболу

Автор Олександр Мельник 25 серпня 2015, 16:50
24 серпня в рамках заходів «Здорова молодь – здорова нація» та з нагоди Дня Незалежності України в нашому місті відбулися змагання зі стрітболу. До участі долучилися 8 команд: шість команд змагалися в основному турнірі («Живчики», «Юність ДЮСШ», «Ветеран-basket», БК «Михайлючка», «Red horse» та «Golden Shepetivka») і дві команди дівчат провели між собою товаристську зустріч.
Змагання в основній групі проводилися за коловою системою. Матчі між командами проходили в дружній атмосфері та запеклій боротьбі. В підсумку, лише одна команда змогла пройти весь шлях без поразок і стати беззаперечним переможцем турніру – команда «Живчики» (Граф Олександр, Глодний Артем та Орищич Павло).  Друге місце, враховуючи особисту зустріч, виборола команда «Юність ДЮСШ» (Гудима Віталій, Романюк Тетяна та Барильотті Оксана). Третьою стала команда «Ветеран-basket» (Дмитрик Руслан, Самсоненко Сергій, Олійник Сергій та Петровський Роман).

Також в перерві між турами був проведений конкурс трьохочкових кидків. Після напруженої боротьби переможцем став Гудима Віталій.

Усі призери та переможці нагороджені грамотами, команда-переможець виборола кубок.

Команди дівчат в товариській зустрічі також відзначені грамотами та кубком.

Змагання організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, Шепетівською ДЮСШ та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Головний судя змагань Григорчук В.М.
0
репостів
0
репостів