Розділ Спорт

У Кам’янківському лісництві змагались вальники лісу

У п’ятницю, 7 серпня, зустрілися десять найкращих вальників лісу Хмельницької області, щоб обмінятися досвідом, поспілкуватись і позмагатися. Про це повідомила прес-служба Шепетівського лісгоспу
Всі вони з’їхалися у Кам’янківське лісництво ДП «Шепетівський лісове господарство». Підприємство неодноразово приймає змагання такого рангу.

Змагання розпочалися з привітань заступника начальника Хмельницького ОУЛМГ Володимира Григоровича Колесника та голови галузевогообкому профспілки Тамари Афанасіївни Ковальчук, які побажали учасникам вдало виступити і корисно провести час. Честь підняти прапор та відкрити змагання довірили минулорічному переможцю змагань з Хмельницького лісомисливського господарства – вальнику Михайлу Павлишаку.

Розпочинають змагання з найважливішого етапу — валки дерев. Також, учасники продемонстрували майстерність у обрізці сучків, розкряжуванні комбінованим різом, точному розкряжуванні та монтажі нового ланцюга. Журі оцінювало їхній фаховий рівень за такими критеріями, як швидкість роботи, якість і точність виконання завдання та дотримання техніки безпеки. Численні гості, уболівальники оплесками підтримували і підбадьорювали конкурсантів.

Перше місце, підтвердивши своє чемпіонство, посів вальник з ДП «Хмельницьке ЛМГ» Михайло Павлишак. На другому місці Петро Кондратюк з Шепетівки, на третьому – Артур Савчук з ДП «Ярмолинецьке лісове господарство».
Лунає вітання керівництва обласного управління. Переможці отримали грамоти, грошові відзнаки та, як справжні спортсмени — медалі.
Останнє редагування 17 серпня 2015, 11:22

Відео

0
репостів
0
репостів