Розділ Спорт

Відбувся літній кубок міста з міні-футболу

Автор Олександр Мельник 01 липня 2015, 00:44
29 червня 2015 року на стадіоні «Корчагінець» відбувся Літній кубок міста з міні-футболу, присвячений Дню молоді. В турнірі прийняли участь сім команд: «Локомотив», «Фортуна», «Динамо», «Феміда», «Fraternitas», «Ірбіс» та команда «Цукровик».
Змагання пройшли у цікавій та безкомпромісній боротьбі. В підсумку, пройшовши не легкий шлях, переможцем змагань стала команда «Локомотив» (Локомотивне депо).  Програвши в першій зустрічі команді «Феміда», вони змогли здобути важливі перемоги над командами «Fraternitas» та «Динамо», а в фіналі турніру з командою «Фортуна», за декілька хвилин до кінця основного часу зустрічі, зуміли відігратися та в додатковий час вибороли перемогу з остаточним рахунком 4-1. Вітаємо переможців!

Друге місце, як вже зазначалося, посіла молода команда юнаків «Фортуна». Третьою стала команда Шепетівського МВ «Динамо».

Команди-призери нагороджені грамотами, команда-переможець виборола кубок.

Змагання організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
0
репостів
0
репостів