Розділ Спорт

Змагання з настільного тенісу приурочені пам'яті Максима Коваля

Автор Чілій Володимир 24 листопада 2014, 23:11
Змагання з настільного тенісу приурочені пам'яті Максима Коваля Фото Олексія Шулякова
У неділю, 23 листопада, на базі школи-гімназії відбулися змагання з настільного тенісу, присвячені пам'яті загиблого в АТО випускника школи Максима Коваля. Їх організували представники громадської організації «Самооборона Хмельниччини».
Змагання розпочалися зі слів співчуття, які звучали від членів клубу «Пошук» та класного керівника Максима Кравчук О.В. Діти читали поетичні вірші, розповідали історичні факти з шкільного життя Максима, а також подарували мамі квіти. Після зустрічі у вестибюлі школи всі присутні завітали до спортивного залу, де заспівали гімн України та хвилиною мовчання вшанували пам'ять про М.Коваля.

На свято завітав в.о. міського голови, секретар міської ради Полодюк М.І., т.в.о. комісара Шепетівсько-Полонського об’єднаного віськового комісаріату Юрін О.М., голова Шепетівської громадської організації «Самооборона Хмельниччини» Ступак Є.В., які теж звернулися з теплими словами вдячності до мами загиблого воїна.

Участь у змаганнях з настільного тенісу взяли 30 представників м.Шепетівки. Згідно регламенту, турнір відбувався за олімпійською системою, після всіх поєдинків два тенісисти зустрілися у фінальній зустрічі. Між ними і було розіграно перше місце. У підсумку представник Шепетівської «Самооборони», Рудий В.О. став переможцем турніру, а Бондарук О.В., представник податкової інспекції посів друге місце. Третє дісталося Войтюку Р.В. Голова Шепетівської ГО «Самооборона» Ступак Є.В. та організатор змагань вчитель фізичної культури Шепетівської школи-гімназії Шуляков О.Ю. вручили переможцям кубок, медалі та грамоти.

Фотозвіт із змагань

Останнє редагування 24 листопада 2014, 23:24
0
репостів
0
репостів