Розділ Спорт

Заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту

Автор Олександр Мельник 15 вересня 2014, 16:38
З 1994 року кожну другу суботу вересня на підтримку ініціативи фізкультурних і спортивних організацій та об’єднань громадян в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. З нагоди даного свята в нашому місті також пройшла низка спортивних заходів.
10 вересня в товаристському матчі з баскетболу зустрілися команда Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи з командою Ветеранів, більшість яких, до речі, в минулому також є вихованцями Шепетівької ДЮСШ. Матч пройшов у дружній атмосфері і хоча закінчився беззаперечною перемогою команди «Ветеранів», але юні баскетболісти здобули ще один гарний та повчальний досвід напередодні відповідальних обласних змагань. Склад команди ветеранів: Сидорчук Петро, Петровський Роман, Дмитрик Руслан, Колбасовський Сергій, Гудима Віталій, Романюк Тетяна. Головний суддя матчу Григорчук Василь. Переможці матчу відзначені грамотами.

13 вересня в шаховому клубі дебют пройшов Кубок з  блискавичних шахів. Система проведення турніру була цікавою для учасників та глядачів. Матчеві протистояння завжди відрізняються напруженістю та інтригою, тому що, здавалося б, слабший гравець має набагато більше шансів здобути перемогу у сильношого та в змаганні в цілому.

В підсумку перемогу здобув кандидат в майстри спорту Янюк Володимир, друге місце посів Тарасюк Сергій, третім став кандидат в майстри спорту Ковбасюк Геннадій. Призери нагороджені грамотами, переможець виборов кубок.

14 вересня на стадіоні Локомотив пройшов турнір з міні-футболу 3х3. В турнірі прийняли участ 6 команд: Шепетівська ОДПІ, 21 ДПРЧ, Фратернірас, Ірбіс, Славутич, Цукровик. Подібні змагання в нашому місті проводяться вперше. В підсумку перемогу святкувала команда Шепетівської ОДПІ, яка у фіналі здолала команду 21 ДПРЧ з рахунком 3-1. Команда переможець нагороджена кубком та грамотою.

Усі змагання організовано та проведено спільно віддлом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки ДЮСШ.
0
репостів
0
репостів