Понеділок, 30 липня 2018 — Сайт міста Шепетівка

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно раніше судимого, в тому числі за аналогічні злочини, місцевого жителя Ш., який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 263, ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 185 КК України.

Черговий бібліотечний десант Шепетівської міської бібліотека для дітей здійснив вилазку у парк відпочинку неподалік закладу, щоб заповнити дитяче дозвілля «смачним» читанням нових  книг і журналів. Про це бібліотекарі розповіли у своєму блозі.

Шепетівські лісівники вже заготували 1,3 тонни аронії
Розділ Бізнес

Ліс – безцінна комора природи, скарбниця, в якій є велика кількість недеревних  ресурсів:  харчових, лікарських, технічних, декоративних та інших.

28 липня в зоні Операції Об’єднаних сил трагічно загинув 41-річний шепетівчанин Анатолій Андрощук. Про це повідомила координатор центру допомоги учасникам АТО у Хмельницькій області Наталія Дзекар.

30 липня о 04:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Р-49 Васьковичі-Шепетівка поблизу с.Заморочення Шепетівського району впало дерево, яке повністю перекрило автодорогу, і цим самим унеможливило проїзд автотранспорту.

У Шепетівці з'явився мобільний інтернет четвертого покоління
Розділ Бізнес

Сьогодні опівночі, шепетівські абоненти Київстару, які встигли замінити свої сім-картки на нові USimCard, помітили, що вже звичну піктограму 3G у їх смартфоні, замінила нова із зображенням 4G. Тому 30 липня 2018 року можна офіційно вважати днем, коли у нас вперше запрацював новий мобільний протокол передавання даних LTE. 

0
репостів
0
репостів