Четвер, 22 червня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Про нещасний випадок на виробництві підтвердили у поліції. Сталося це вчора, 21 червня, близько 16 години на ТОВ «Шпон Шепетівка».

21 червня близько 17:35 години на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів», неподалік с. Цвітоха, сталось зіткнення автомобілів «Рено Кенго» з причепом під керуванням 29-річного жителям м. Славута та автомобіля «Фольксваген Каді» під керуванням 58-річного жителя м. Шепетівка.

Відбувся огляд місцевих пожежних команд району
Розділ Події

Зважаючи на важливе значення у забезпеченні оперативного реагування на пожежі в сільській місцевості, а також з метою покращення роботи місцевих пожежних команд, спрямованої на запобігання та мінімізацію негативних наслідків при виникненні надзвичайних ситуацій у населених пунктах сільської місцевості, готовності до реагування на пожежі під час весняно-літнього періоду та жнивної кампанії 2017 року, 21 червня під керівництвом заступника начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Сергія Юри, а також керівництва Шепетівської райдержадміністрації був проведений огляд місцевих пожежних команд району щодо їх готовності до виконання дій за призначенням.  

Підсумки 12 туру чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8
Розділ Спорт

У 12 турі між собою зустрічалися: Локомотив-ДП, «ШРЗ», Ірбіс-Цукровик, Вимпел-Фортуна та Шанхай-Славутич. Загалом, підсумовуючи результати туру, можна сказати, що перемогли сильніші та стабільніші  команди.

0
репостів
0
репостів