Неділя, 26 березня 2017 — Сайт міста Шепетівка
У НВК №3 проходив тиждень початкових класів, у рамках якого були проведені відкриті уроки, виховні заходи і спортивні змагання. Однією з найяскравіших була виховна година «Людина починається з добра. Конфлікти і шляхи їх вирішення».
Протягом зимової кампанії, організованої International Asteroid Search Collaboration, українська команда Street Astronomy, яка заснована шепетівчанином Юлієм Лавренко та рівнянином Вадим Мулявка, знайшла 11 нових об’єктів, два з них були підтверджені і занесені в базу Центра малих планет.
Львівське сміття викинули на Шепетівщині?
Розділ Події
Сьогодні мешканців села Дубіївка Шепетівського району очікувала неприємна знахідка - хтось при в'їзді в село викинув дві чималенькі купи сміття, очевидно його сюди привезли двома вантажівками. Пікантності цьому випадку надають папірці, які знайшли неподалік.
Уряд затвердив склад госпітальних округів Хмельницької області. Загалом, їх визначено три: у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та Шепетівці. Про це зазначено у розпорядженні КМУ від 22 березня.
Юні шепетівчани взяли участь в обласному конкурсі піаністів
Розділ Культура
23 березня 2017 року у Хмельницькому музичному училищі ім. В.І.Заремби відбувся обласний конкурс піаністів “Юні таланти” серд учнів ПСМНЗ (середня вікова група – IV-V клас). Організаторами Конкурсу юних піаністів серед учнів ПСМНЗ є Хмельницьке музичне училище ім. В.І.Заремби та відділ “Фортепіано”.
25 березня о 21:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля  «ВАЗ» в с. Городище Шепетівського району.  На місце виклику негайно було направлене чергове  відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини.
24 березня  на пункт зв`язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про те, що в м. Шепетівка виявлено 82 мм. міноментну міну часів Другої світової війни.
0
репостів
0
репостів