Понеділок, 15 серпня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Рішенням Вищого господарського суду України повністю задоволено позов прокуратури Хмельницької області та скасовано постанову суду апеляційної інстанції, якою невмотивовано скасовано рішення господарського суду області щодо визнання недійсним договору купівлі-продажу майнового комплексу Шепетівського паливного складу комунального підприємства „Облпаливо”. Як повідомляє прес служба обласної прокуратури, йдеться про приміщення площею 285 кв. м, майданчики та під’їзну залізничну колію з естакадою загальною площею майже 3600 кв. метрів.
Шепетівські ракетники відпрацювали маневрені дії та "засідку"
Розділ Події
В рамках командно-штабних навчань "Небесний Щит – 2016" під керівництвом першого заступника Начальника Генерального Штабу, Шепетівський зенітний ракетний полк Повітряного командування "Захід" здійснив маневр підрозділами комбінованим способом та залізничним транспортом у райони призначення. Про це повідомили в прес-центрі ПвК «Захід».
З нагоди Дня Незалежності України відбувся шаховий фестиваль
Розділ Спорт
Вже стало гарною традицією, що щороку напередодні Дня Незалежності України в нашому місті проводиться  шаховий фестиваль. Цьогорічний «Шаховий фестиваль «Шепетівка -2016» проходив у міському шаховому клубі «Дебют» з 12 по 14 серпня. Фестиваль складався з двох турнірів: відкритого чемпіонату Хмельницької області з блискавичних шахів (12.08.2016) та відкритого чемпіонату Хмельницької області з швидких шахів (13-14.08.2016). Загалом у двох турнірах прийняли участь 40 шахістів (по 20 учасників в кожному турнірі) з п’яти областей України: Київської, Вінницької, Тернопільської, Житомирської та Хмельницької.
0
репостів
0
репостів