Вівторок, 12 липня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський топогеодезичний центр відзначив своє 75-річчя
Розділ Події
7 липня у день народження частини, було чимало вітань від багатьох гостей  ювілейного заходу, представників місцевої влади, ветеранів частини, усієї шепетівської громади. Про деталі заходу повідомляє прес служба Шепетівської міської ради.
На Хмельниччині розпочався набір кандидатів на службу в поліції. Про це повідомила прес служба відомства.Зокрема в Шепетівці відкрито 5 вакансій слідчих та 2 вакансії дільничого офіцера.
Чиновниця із Шепетівщини заплатить штраф за преміювання свого чоловіка Такий результат розгляду судом протоколу про вчинення сільським головою адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, за частинами 1 та 2 ст.172-7 КУпАП, складеного Шепетівською місцевою прокуратурою.
Зловмисники представились працівниками департаменту захисту населення і під приводом компенсації за придбані ліки виманили у мешканки Шепетівки 67 тисяч гривень. Про цей випадок повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.
У рамках операції «Мак-2016» на земельній ділянці, що належить жительці Шепетівського району, працівники поліції виявили цілу плантацію снотворного маку. Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.
0
репостів
0
репостів