Середа, 08 червня 2016 — Сайт міста Шепетівка
7 червня цього року голова обласної ради Михайло Загородний здійснив робочу поїздку до Шепетівського району, де у супроводі директора Департаменту охорони здоровя ОДА Якова Цуглевича, обласного хірурга Анатолія Суходолі та директора Хмельницької обласної бази спеціального медичного постачання Олександра Крупи відвідав наші медичні заклади.
Шепетівський дитячий художній колектив відзначили у Києві
Розділ Культура
28 травня у столиці відбувся «Всеукраїнський фестиваль кращих художніх колективів України» направлений на підтримку та заохочення дітей та молоді до творчої і просвітницької діяльності, пропагування і примноження надбань національної культури українського народу. У рамках фестивалю відбулася тематична пізнавально-патріотична гра «Територія дитинства» та церемонія вручення дипломів кращим художнім коллективам України.
08 червня 2016, 14:15

Діти змінюють світ

1 та 2 червня у м. Києві в Мистецькому Арсеналі відбувся Всеукраїнський Форум "Діти змінюють світ".  У форумі взяли участь понад 200 дітей – лідерів учнівського самоврядування та учнів-членів Малої академії наук України. До складу команди представників Хмельницької області увійшли вихованки Школи Лідерів Шепетівки Войтюк Анна – голова обласної ради старшокласників та Стасюк Наталія – голова міської ради старшокласників.
0
репостів
0
репостів