Вівторок, 22 листопада 2016 — Сайт міста Шепетівка
У Смілі вчетверте за нинішній опалювальний сезон відключають тепло
Розділ Події
Чому ця інформація має бути цікавою для шепетівчан? Справа у тому, що теплопостачальне підприємство ТОВ «Сміла Енергоінвест» є фактично братом ТОВ "Шепетівка Енергоінвест". У них один власник, і вони так само мають колосальні борги перед НАК "Нафтогаз", попри те, що населення платить за послуги справно. Тому сценарій розвитку подій може повторитись і у нас.
 Рідна природа є потужним фактором виховання любові і поваги до своєї Батьківщини, могутнім засобом формування в дітей та молоді ціннісних ставлень, моральних якостей, насамперед національної свідомості. Патріот – це той, хто шанобливо ставиться до рідної землі, хто зберігає і примножує її природні багатства для нинішніх і майбутніх поколінь.
21 листопада о 18:50 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир багатоквартирного житлового будинку на вул. Старокостянтинівське шосе, що в м. Шепетівка. Про це повідомляє Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області.
17 листопада 2016 року на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулися обласні відкриті змагання з автомодельного спорту серед учнівської молоді (кордові моделі у приміщеннях). У змаганнях взяли участь 12 команд (38 учасників) із Деражнянського, Дунаєвецького, Летичівського, Новоушицького, Теофіпольського районів та міст Хмельницького (2 команди), Кам’янець-Подільського, Нетішина, Славути, Старокостянтинова та Шепетівки.
0
репостів
0
репостів