Понеділок, 09 вересня 2013 — Сайт міста Шепетівка
8 вересня близько 15.00 години в м. Шепетівці по вулиці Островського невстановлена особа зателефонувала 72-річній місцевій жительці та зловживаючи довірою, під приводом не притягнення сина до відповідальності за зберігання наркотиків, шахрайським шляхом заволоділа 8000 гривень.
7 вересня близько 15.20 години в с. Лавринівці поблизу власного будинку по вулиці Ветеранів 73-річний місцевий житель вистрілив з пневматичної гвинтівки «Натsan» та з власної необережності влучив у 24-річного місцевого жителя, якого з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого поранення передпліччя доставлено в хірургічне відділення Шепетівськоїцентральної районної лікарні.
До чергової частини лінійного відділу міліції на станції Шепетівка надійшло повідомлення, про те, що поблизу села Припутенка Ізяславського району на залізничному переїзді сталася дорожньо-транспортна пригода.
На місце події виїхали слідчо-оперативні групи лінійного відділу міліції на станції Шепетівка, Ізяславського РВ та Хмельницька транспортна прокуратура з нагляду за додержанням законності в транспортній сфері.
0
репостів
0
репостів