Розділ Спорт

Пройшов Чемпіонат міста з футболу

Автор sportinshepet.at.ua 24 жовтня 2013, 17:42
Протягом вересня-жовтня на футбольних полях нашого міста походив Чемпіонат міста з футболу серед чоловічих команд. Змагання були приурочені до святкування Дня міста, але з об’єктивних причин (несприятливі погодні умови; робота учасників) турнір було завершено лише у третій декаді жовтня.
У турнірі прийняло участь чотири команди: ШВК №98, «Локомотив» (Локомотивне депо), «Цукровик» (вулична команда) та команда Пансіон (тренер Панасюк Юрій). Матчі проводилися на стадіонах «Локомотив» та «Корчагінець». Усі ігри були цікавими та збирали чималу глядацьку аудиторію. В підсумку переможцем змагань стала команда ШВК №98, яка лише за додатковим показником кращої різниці забитих пропущених м’ячів обійшла минулорічного переможця змагань команду «Локомотив» (вирішальний матч між ними завершився внічию). Друге місце за командою «Локомотив». Третьою стала команда «Цукровик».

Призери турніру нагороджені грамотами. Переможець виборов кубок.

Змагання організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї,молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
0
репостів
0
репостів