Версія для друку
Розділ Спорт

Турнір з міні-футболу серед вуличних команд юнаків

Автор Спорт для всіх 10 червня 2013, 21:38

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та за підтримки ДЮСШ (медичне забезпечення заходу) з 4 по 7 червня проводився традиційний (вчетверте поспіль) турнір з міні-футболу серед юнацьких вуличних команд.

Змагання проходили у двох вікових групах: старша (юнаки 9-их, 10-их та 11-их класів) та молодша (юнаки 6-их, 7-их та 8-их класів). Турнір проходив на майданчику для гри у міні-футбол НВК№3. Загалом у змаганннях взяли участь дв’ять команд: п’ять у старшій групі та чотири у молодшій. Змагання проводилися за коловою системою. Не зважаючи на невтішні прогнози синоптиків, літній дощ обійшов стороною даний захід, тому юнаки безперешкодно змогли позмагатись у вправності володіння шкіряним, розумінні гри та командної зіграності. Лише, коли настав час робити фінальне фото на пам’ять, дощ миттєво нагадав про себе, нібі на прощання, нагадуючи всім учасникам, щоб не забули віддячити за його терпіння. Загалом змагання пройшли у дружній та теплій атмосфері. А завдяки спонсорській допомозі Манжалія Ігоря Васильовича, який добровільно зголосився нагородити усіх учасників змагань, за що йому велика подяка – переможених в турнірі не могло бути. Всі учасники були нагороджені солодкими подарунками, а призери в своїх групах грамотами відділу та центру.

Що ж до офіційних підсумків змагань, то в старшій групі перемогу святкувала команда району шостої школи – «ЗОШ №6» (капітан Плакса Євген), яка хоч і не зазнала жодної поразки, але й перемоги їм давалися в нелегкій, напруженій боротьбі. Другою стала команда «Темп» (капітан Артерчук Дмитро). Третє місце посіла команда «Пансіон» (капітан Ванещук Станіслав), в якій юнаки 9-их класів на рівних змагалися зі своїми старшими суперниками і гарна командна зіграність та бажання боротьби допомогли їм піднятися на п’єдистал пошани.

В молодшій групі перемогла команда юнаків району сьомої школи «Шепетівка» (капітан Зінчук Ярослав). Друге місце за командою «Локомотив» (капітан Євич Ігор), гравців якої також хотілося б відзначити за гарну гру, та незламний дух; у двох матчах, як ввжалося, з сильнішими суперниками вели боротьбу до кінця та були винагороджені забитими голами на останніх секундах гри, що допомогло їм звести ці ігри у нічию та посісти високе призове місце. Третє місце за командою «Лідер» (капітан Гаєвський Євген). Також в молодшій групі хотілося б відзначити наймолодших учасниів турніру команду «Форвард».  Гравці команди, враховуючи їх вік, у фізичному плані значно поступалися іншим учасникам групи, що призводило до розгромних поразок, але команда не знімалася зі змагань, знову та знову виходила на поле, продовжуючи боротьбу. Це на нашу думку заслуговує на повагу!

Також в кожній групі були визначені та нагороджені найкращі голеодори. В старшій групі з п’ятьма м’ячами кращим бомбардиром став гравець команди переможнеці Юзвенко Влад. В молодшій групі найбільше голів (шісь) у ворота суперників провів гравець команди «Локомотив» Євич Ігор.