Розділ Спорт

Змагання з футзалу серед чоловічих команд

Автор sportinshepet.at.ua 28 січня 2013, 15:37

26 січня відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводилися змагання з футзалу серед чоловічих команд. Змагання приурочені до Дня Соборності та Свободи України.

В турнірі прийняли участь сім команд: команда депутатів міської ради, збірна Шепетівської ОДПІ та виконавчого комітету Шепетівської міської ради, команда ЛВ міліції на ст.Шепетівка, команда Шепетівського міського відділу міліції, «Магірус» (ДПРЧ-29 ТУ МНС у Хмельницькій області), МОВМГО «Молоді регіони» та команда лубителів «Ірбіс».

Змагання проводилися за системою «мінус два», тобто команда вибувала з боротьби за найвищі місця після двох поразок. Отже кожен мав другий шанс. Змагання виявилися дуже цікавими та пройшли в напруженій, безкомпромісній боротьбі. В підсумку переможцем змагань стала наймолодша команда турніру команда МОВМГО «Молоді регіони», які в фіналі, зустрічаючись з потужною командаю ЛВ міліції на ст. Шепетівка, спочатку зуміли відігратися – основний час завершився з рахунком 2-2; в післяматчевих семиметрових ударах «Молоді регіони» вирвали дострокову перемогу – 3-1. Отже друге місце за ЛВ міліції на ст. Шепетівка. Третє місце посіла «темна конячка» змагань - команда любителів «Ірбіс», яка продемонструвала велику жагу до перемоги. Гравці команди «Ірбіс», можливо не маючи того технічного та ігрового арсеналу, який мали інші команди, за допомогою незламного командного духу та беззаперечній взаємопідтриці зуміли піднятися на п’єдистал пошани.

Команди-призери нагороджені грамотами, команда-переможець виборола кубок відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

0
репостів
0
репостів