Розділ Спорт

Відбулися змагання з футзалу

Автор sportinshepet.at.ua 10 грудня 2012, 15:20
8 грудня пройшли змагання з футзалу, присвячені Дню місцевого самоврядування. В турнірі прийняли участь чотири команди: виконавчого комітету Шепетівської міської ради, Шепетівської РДА та дві команди Шепетівської ОДПІ.
Змагання пройшли у цікавій та напруженій боротьбі. Як показав підсумок турніру, вирішальною, як це не дивно, стала зустіч першого туру між командами виконавчого комітету Шепетівської міської ради та командою Шепетівської ОДПІ-1. Гра проходила у жорскій чоловічій боротьбі, жодна з команд не хотіла поступатися, докладаючи всі зусилля для досягнення переможного результату. І, за декілька хвилин до кінця гри, більш молодшим за віком гравціям команди Шепетівської ОДПІ-1 вдалося провести разючу контратаку та вийти вперед – рахунок став 1-0. В ситуації, коли вже не було що втрачати, гравці команди міськвиконкому заграли більш розкуто та встигли створити ще чимало гарних моментів для взяття воріт суперника. В цей відрізок гри склалося враженння, що їм вдавалося все крім, як зрівняти рахунок. Тому з фінальним свистком суддя зафіксував рахунок 1-0 на користь команди Шепетівської ОДПІ-1. Також хотілося б відзначити команди Шепетівської РДА та Шепетівської ОДПІ-2, які продемонстрували гарну та змістовну гру і велике бажання перемогти в кожному ігровому епізоді.
В підсумку переможцем турніру стала команда Шепетівської ОДПІ-1, друге місце посіла команда виконавчого комітету Шепетівської міської ради, третьою стала команда Шепетівської РДА. Команди-призери нагороджні грамотами, команда-переможець виборола кубок.
Змагання організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Останнє редагування 10 грудня 2012, 15:23
0
репостів
0
репостів