Розділ Спорт

З нагоди Дня студента відбулися змагання з настільного тенісу

Автор sportinshepet.at.ua 16 листопада 2012, 17:56

15 листопада спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводилися змагання з настільного тенісу серед студентської молоді, присвячені Дню студента. Змагання проводяться вже другий рік поспіль та, дивлячись на велике бажання багатьох студентів приймати в них участь, вже набувають статусу традиційних.

Змагання проходили у спортзалі Шепетівської ДЮСШ. Спонсором змагань виступив магазин товарів для тенісу https://tennisgo.com.ua/tennis/odezhda, де можна знайти все обладнання та одяг для цього виду спорту.

Загалом відбулося два турніри – серед юнаків та дівчат. На відміну від минулого року, цьогоріч окрім студентів Шепетівського медичного училища, Шепетівського технікуму ПДАТУ та Шепетівського професійного ліцею у змаганнях прийняли участь також представники Грицівського ВПУ-38. Забігаючи наперед скажемо, що більшу кількість винагород забрали саме гості наших змагань -  студенти Грицівського ВПУ-38.

Але про все по порядку.

У турнірі серед дівчат взяли участь шестеро представниць прекрасної половини людства. У змаганні за коловою системою основна боротьба за перемогу точилася між минулорічною срібною призеркою змагань студенткою третього курсу Шепетівського технікуму ПДАТУ Лань Наталією та представницею Грицівського ВПУ-38 Буянською Христиною. Перед останньою зустріччю між субою дві претендентки на перемогу йшли без поразок. В напруженій боротьбі Лань Наталія з рахунком 2-1 у матчі з Буянською Христиною виборола золото.  Друге місце відповідно посіла Буянська Христина. Третє місце також за представницею Грицівського ВПУ-38 Шуляк Надією.

У змаганнях серед юнаків взяли участь 15 спортсменів. Турнір проходив за системою «мінус два» - учасник завершував змагання у випадку програшу двох матчевих зустрічей. Матчі гралися до двох перемог по партіях. Змагання проходили у напруженій боротьбі і вимагали від учасників демонстрації всіх здібностей. В підсумку кращим, не зазнавши жодної матчевої поразки, став представник Грицівського ВПУ-38 Волошин Костянтин. Друге місце також посів представник Грицівського ВПУ-38 Рачук Богдан. Третє місце вже другий рік поспіль виборює студент Шепетівського медичного училища Ковальчук Сергій.

Усі призери змагань були нагородженні грамотами та медалями.

Останнє редагування 22 серпня 2019, 12:49
0
репостів
0
репостів