Розділ Спорт

Відбулися півфінали Кубку міста з футболу

Автор sportinshepet.at.ua 28 вересня 2012, 12:43

В середу 26 вересня пройшов перший півфінал Кубку міста з футболу. В ньому зустрічалися команди Динамо (Шепетівське МВ УМВС) та Вимпел (ШВК №98); минулорічні фіналісти змагань.

Гра видалася дуже динамічною, цікавою для вболівальників та багатою на забиті голи.  Вже на 13 хвилині гри динамівці вийшли вперед, але не пройшло і декількох хвилин, як рівновагу було поновлено (15 хв.). До кінця першого тайму команди ще по два рази обмінялися забитими голами. Причому завжди командою, що відігравалася була команда Вимпел. Рахунок першого тайму залишився нічийним - 3-3.  Та в другому таймі все перемінилося. На 55 хвилині  вимпелівці виходять вперед, мають ще декілька гарних нагод щоб збільшити свою перевагу. Але, докладаючи неймовірних зусиль в подоланні насиченої оборони суперника, динамівці на 67 хвилині в гарній комбінаційній атаці зрівнюють рахунок – 4-4. Після цього гра перемістилася в центр поля з незначною перевагою команди Вимпел. Наприкінці гри вони знову створюють гарні моменти, але стійка, а потім і воротар не дають вимпеливцям вийти вперед. Та все ж таки на 77 хвилині вони забивають пятий гол і встановлюють остаточний рахунок гри – 5-4 на користь команди Вимпел. Та заради справедливості потрібно зазначити, що динамівці мали ще декілька нагод відігратися, але, напевне, трішки чогось не вистачило: молжливо везіння, а можливо і сил. Хоча і вимпелівці могли збільшити свою перевагу.

В четвер у другому півфіналі зустрічалися команди Пансіон (старша вікова група) та Локомотив (Локомотивне депо). Нажаль юні спортсмени не змогли нічого протиставити впевненій та потужній грі більш досвідченого суперника. Гра завершилася з рахунком 7-0 на користь Локомотиву. 

Отже, у фіналі нас чекає захоплююче протистояння між командою Локомотив та минулорічним переможцем змагань командою Вимпел. Гра має відбутися у середу 3 жовтня. Запрошуємо усіх вболівальників на стадіон Локомотив о 17.00 год.

Останнє редагування 28 вересня 2012, 12:48
0
репостів
0
репостів