Розділ Спорт

Шепетівчани взяли участь у Чемпіонаті Європи з бойового самбо

Автор Олександр Марчук 19 жовтня 2018, 16:55

13-14 жовтня 2018 року, в місті Острава, Чехія, відбувся чемпіонат Європи з бойового самбо серед чоловіків, юніорів та юнаків. У змаганнях взяло участь 220 спортсменів з 13 країн.

Збірна команда України виборола перше командне місце, друге місце збірна Молдови, третє  збірна Польщі.

У складі збірної України брали участь спортсмени зі спортивних клубів "Комбат" - Хмельницький, "Буревісник" - Хмельницький ,” Сокіл” – Хмельницький і "Пересвет" - Шепетівка. Спортсменів підготували тренери: Марчук Олександр, Будзихівський Вадим, Рудіч Олег, Дмитрач Дмитро.

Керівництво Федерації бойового самбо Хмельницької області, в особі президента федерації  Олександра Івановича Марчука  висловлює подяку за підтримку і допомогу в підготовці та участі спортсменів Хмельницької області на Чемпіонаті Європи – Почесному президенту обласної федерації - Миколі Миколайовичу  Агаркову, корпорації  «СВАРОГ ВЕСТ ГРУП» ,  директору ТОВ «ЗАХІД-ШЛЯХБУДТРАНС»  Віктору Миколайовичу  Бащуку.

Результати  спортсменів  Хмельницької області на Чемпіонаті Європи:

Репков  Федір (СК "Комбат") - 1 місце (дорослі , п'ятиразовий чемпіон)

Марчук Антон (СК "Комбат") - 1 місце (юнаки, дворазовий чемпіон)

Шамрай Андрій (СК "Пересвет") - 2 місце (серед юнаків)

Гнатів Данило (СК "Комбат") - 3 місце (серед юніорів)

Керівництво Хмельницької обласної федерації бойового самбо і начальник управління молоді та спорту Хмельницької ОДА Володимир Ілліч Клімов вітають  спортсменів та  тренерський склад з  успішним виступом на Чемпіонаті Європи!

Останнє редагування 20 жовтня 2018, 14:46
0
репостів
0
репостів