Розділ Спорт

Тарас Бондарчук здобув срібло на юнацьких олімпійських іграх

Наш боксер Тарас Бондарчук у фінальному поєдинку ваговоі категорії до 60 кг проти Атічайя Поемсапа з Тайланду здобув срібну медаль на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх, які проходять в аргентинському Буенос-Айресі.

Це двадцять перша медаль українців в олімпійському Буенос-Айресі. В активі українців сім золотих, сім срібних та сім бронзових нагород.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав Тараса та його наставників з чудовим здобутком, подякувавши за справжній спортивний характер та жагу до перемоги, побажав й надалі прославляти чудові традиції українського боксу на міжнародній арені.

Новоспечений срібний призер ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор з боксу Тарас Бондарчук, який виступає у ваговій категорії до 60 кг, одразу після свого виступу відзначив, що в олімпійський Буенос-Айрес їхав за медаллю найвищого ґатунку.

Не можу поки сказати, що саме не склалося у фіналі, але я дійсно їхав на Юнацьку Олімпіаду з метою здобути золоту медаль. Зробив все від себе залежне, але подивимось на помилки, зробимо висновки й, переконаниц, все буде набагато краще у майбутньому

Боксер додав: «Безумовно, медаль Юнацької Олімпіади – це чудовий результат. Я дуже радий! Мені все сподобалося тут: багато нових знайомств, друзів. Це дуже приємні емоції»

Останнє редагування 18 жовтня 2018, 20:31

Відео

0
репостів
0
репостів