Розділ Спорт

Пройшли змагання зі стрітболу

Автор sportinshepet.at.ua 28 серпня 2012, 14:31

24 серпня до Дня Незалежності України вжепятий рік поспіль у нашому місті проводяться змагання зі стрітболу (вуличного баскетболу). 

 

Змагання проводилися спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділом у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Головним суддею змагань був Гудима Віталій. 

Цього року участь у змаганні взяли 10 команд. Серед учасників окрім шепетівських команд були команди з Рівненської області, м.Славути, м.Полонного та з м.Старокостянтинова. 

Команди складалися з трьох польових гравців та двох запасних. Поряд з юнаками в командах на рівних брали участь і дівчата. Команди були розбиті на дві групи, в яких по коловій системі визначалися чотири фіналісти. З кожної групи до фіналу потряпляли дві кращих команди. У фіналі переможець змагань визначався також за коловою системою.

В підсумку у фіналі звання переможця змагань розіграли між собою команди: БК «Олексин» (м.Рівненська обл.), Starkon City (м.Старокостянтинів), «Претенденти» (м.Шепетівка) та «Зірка» (м.Шепетівка). 

Переможцем турніру вже втреттє поспіль стала команда  БК «Олексин», друге місце, як і в минулому році, посіла команда Starkon City (м.Старокостянтинів), третє місце виборола команда «Претенденти». 

Команди були нагороджені грамотами, команда-переможець отримала кубок відділу у справах сімї, молоді та спорту

Також був проведений конкурс снайперів. З учасників вимагалося з десяти спробд з трьохочкової зони влучити у кільце якнайбільшу кількість раз. У конкурсі прийняло участь 18чоловік. Перемогу цього року здобув Глущевський Богдан (команда БК «Олексин»), який влучив у кільце 8 раз. Переможець нагороджений грамотою та кубком.

0
репостів
0
репостів