Версія для друку
Розділ Спорт

Шепетівчани здобули срібло на Всеукраїнських дитячо-спортивних іграх «Старти надій»

Автор 02 жовтня 2018, 19:04

Понад 400 дітей з 18 областей України взяли участь у фіналі Всеукраїнських дитячих спортивних ігор серед учнів закладів середньої освіти “Старти надій”. Серед них учні Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 у складі «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Н.Рибака та ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою».

Фінальні змагання проводилися у місті Червоноград, Львівської області на території Сокальського району у дитячому оздоровчо-лікувальному комплексі “Ровесник” та на міському стадіоні імені Петра Олійника з 24 по 28 вересня 2018 року. 

Захід організували та провели Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України у співпраці з департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації в межах календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на 2018 рік, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 27.12.2017 №1681.

Школярі змагалися у 7-ми видах програми: кросі, бігу на 60 метрів , піднімання тулуба з положення лежачи, естафеті 8х50 метрів, метанні м’яча на дальність, стрибків у довжину з розбігу, та плаванні на дистанції 50 м.

Команда учнів-спортсменів Шепетівського НВК № 3, яка представляла Хмельницьку область посіла друге місце. 

У бізі на 60 метрів найшвидше фінішну лінію перетнув Костовецький Владислав (7,30 сек). У естафеті 8 х 50 метрів наша команда найкраще впоралась із завданням, результат - 56,25 сек. Кращий результат у стрибках у довжину з розбігу продемонстрував Богдан Окорський.

Вітаємо нашу команду з чудовим результатом у складі:

  1. Залуцька Анжела Василівна;
  2. Кель Вікторія Олександрівна;
  3. Багнюк Софія Сергіївна;
  4. Панков Назар Олександрович;
  5. Федоришин Денис Олегович;
  6. Окорський Богдан Сергійович;
  7. Костанецький Богдан Сергійович;
  8. Друзь Мирослав Миколайович;
  9. Голосієнко Поліна  Юріївна;
  10. Денисенко Катерина Юріївна;
  11. Косковецький Владислав Олегович;
  12. Головач Тетяна Андріївна;
  13. Драчек Захар Вікторович;
  14. Довгалюк Крістіна Олександрівна.

Керівники команди – вчителі фізичного виховання Шепетівського НВК№ 3: Дмитрик Р.О. та Самойлюк В.Т.

Останнє редагування 02 жовтня 2018, 19:59