Версія для друку
Розділ Спорт

Відбувся півфінал Чемпіонату міста з футболу 8х8

Автор Олександр Мельник 14 вересня 2018, 14:55

11 та 13 вересня відбулися півфінальні ігри чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд. Обидва матчі пройшли у напруженій боротьбі на кожному клаптику поля.

У першій грі зустрічалися: неочікуваний для багатьох, переможець групи «А» команда «Барс» та команда «ПЧ-18», яка посіла друге місце у групі «Б». З перших хвилин гри команда «ПЧ-18» захопила ініціативу та великими силами йшла уперед, Барс намагався грати більше на контратаках. Моменти, хоча і поодинокі, виникали як біля одних так і біля інших воріт, але перший гол на 20 хвилині все ж таки забила команда «ПЧ-18»: відзначився Нагорняк Максим. У другому таймі Барс, провівши декілька замін, заграв більш агресивніше, створюючи тиск на ворота суперника, що і призвело до голу на 37 хвилині гри: знову за Барс відзначився їх найактивніший гравець Береза Іван. До кінця основного часу гри команди створили ще по декілька моментів та рахунок так і не змінився – нічия 1-1. У додатковий час, майже за рівної гри, коли вже всі були в очікуванні післяматчевих пенальті, фортуна посміхнулася гравцям команди «ПЧ-18», які зусиллями Забейди Олександра за три хвилини до кінця зустрічі провели, як виявилося, переможний гол. Отже, остаточний рахунок зустрічі 2-1 і у фінал виходить команда «ПЧ-18», а Барс 18 вересня побореться за третє місце.

 У другій зустрічі, яка за думкою та очікуваннями багатьох вболівальників повинна була стати фіналом, грали Локомотив та Вимпел. Локомотив до гри підійшов у більш послабленому складі: не було декілька основних виконавців і склад команди був більш віковий. Все це і наклало свій відбиток на характер гри: Вимпел, приблизно з другої половин першого тайму, постійно атакує, в основному перебуваючи на половині поля суперника, а Локомотив намагається грати від захисту. При цьому моментів для взяття воріт виникає вкрай мало: в основному поодиноку дальні постріли вимпелівців час від часу турбують воротаря Локомотива. Та гол забиває все ж таки Локомотив: у другому таймі після розіграшу кутового, Панасюк Юрій з-за меж штрафної, в боротьбі, навісом спрямовує круглого до воріт суперника. Рахунок стає 1-0 на користь Локомотива. Вимпел ще більш завзятіше йде уперед та Локомотив наднадійно грає у захисті і, здавалося, гра так і закінчиться, але за декілька хвилин до фінального свистка все перевертається з ніг на голову. Спочатку за три хвилини до кінця зустрічі Назарук Олександр дальнім пострілом «пробиває» воротаря Локомотива – 1-1. Не проходить і хвилини, як той же Назарук Олександр проводить другий гол: в метушні, в штрафній Локомотива він буквально «протикає» м’яча крізь всіх у сітку воріт суперника. Як і в першому випадку з Барсом, у новій ситуації Локомотиву не вистачає часу, щоб зібратися з силами та спробувати зрівняти рахунок. Гра завершується з рахунком 2-1 на користь Вимпела, який 20 вересня у фіналі з ПЧ-18 побореться за звання Чемпіона. Відповідно Локомотив зіграє з Барсом за третє місце.   


Реклама: Вам потрібна доставка товару із Китаю в Україну? Тоді зверніться до компанії M3 cargo. Вам не потрібно перейматись логістикою чи пошуком дешевшого способу доставки, це за вас зробимо ми. Також ми допоможемо в перевірці товару, пошуком поставників та погрузкою.


Початок ігор о 18.00 год. Запрошуємо вболівальників на стадіон «Корчагінець».

Більше інформації про турнір (регламент, розклад, команди, турнірна таблиця, кращі бомбардири) на сайті sportinshepet.at.ua в розділі  меню «Чемпіонат міста з футболу 8х8. Сезон 2018 року».

Останнє редагування 14 вересня 2018, 15:03