Версія для друку
Розділ Спорт

У Шепетівці відбувся останній цього року Велодень

Автор 10 вересня 2018, 02:18

У неділю, 9 вересня у Шепетівці пройшов осінній Велодень, який став уже другим в цьому році. Про деталі заходу розповіли на сайті Шепетівської міської ради.

З нагоди відзначення в Україні Дня фізичної культури і спорту  управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було організовано велопробіг. Не зважаючи на дощову погоду багато учасників не зрадили гарній традиції та приїхали родинами і компаніями друзів.

Учасники влаштували велопробіг вулицями Шепетівки та шосейними дорогами до місця перепочинку. Участь у фізкультурно-оздоровчому заході взяло понад 50 шанувальників велотранспорту. Найактивнішими цьогоріч стали діти та підлітки.  Також дорослі учасники залучають до велопрогулянок малюків, найменшому з яких – 1 рік і 8 місяців.

Учасники велопробігу подолали 15 км —  відстань в один бік становила приблизно 8 км.  У пункті перепочинку вони грали у футбол та волейбол. Для усіх бажаючих представники Шепетівської спілки ветеранів Афганістану влаштували змагання зі стрільби серед дівчати та хлопців, а згодом нагородили переможців грамотами та медалями.

Відновити сили перед зворотнім шляхом допоміг вже традиційний цього дня козацький куліш від Шепетівської спілки ветеранів Афганістану, управління у справах сім’ї, молоді та спорту за сприяння Сергія Ліщука.

Організатори «Велодня» дякують усім, хто долучився до заходу:  Шепетівській спілці ветеранів Афганістану, Шепетівському ВП ГУНП, швидкій допомозі екстреної медичної допомоги.

Фотозвіт із велопробігу

Останнє редагування 10 вересня 2018, 03:58

Відео