Розділ Спорт

Розпочався чемпіонат міста Шепетівки з футболу 8х8 (сезон 2018 року)

Автор Олександр Мельник 24 серпня 2018, 15:11

21 серпня розпочався відкритий  чемпіонат міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд сезону 2018 року. У турнірі беруть участь 8 команд: Вимпел (ШВК№98), Локомотив (Локомотивне депо), ПЧ-18, Шанхай, Цукровик (район цукрового заводу), КТУ-ДС Шепетівка, Барс (район вул. Воровського) та команда гостей «Фортуна» (м.Славута).

Турнір проводиться за змішаною системою. Спочатку команди у групах (команди поділені на дві групи) виборюють право потрапляння у півфінал, потім вже за олімпійською системою визначається переможець турніру.

Ігри проходять щовівторка та щочетверга на стадіоні «Корчагінець». Початок ігор о 18.00 год. Перші ігри відбулися 21 та 23 серпня.

В першому турі між собою зустрічалися: Вимпел-Фортуна, Барс-Шанхай, Локомотив – ПЧ-18 та Цукровик – КТУ-ДС Шепетівка.

Матчі пройшли у емоційній атмосфері та, попри деякі розгромні рахунки, у запеклій боротьбі.

У грі-відкритті турніру Вимпел хоча і не без проблем, але зумів перемогти Фортуну. Рахунок зустрічі 3-1. За Вимпел дублем відзначився Рудюк Олег та ще один футбольный мяч на рахунку Скрипки Максима. За Фортуну один гол забив Тихонець Олександр.

У грі між Барсом та Шанхаєм був забитий, напевне, найшвидший гол за всю історію Шепетівських змагань з футболу.  Приблизно на 10 секунді гри м’яч опинився біля штрафної шанхаївців. Захисник під пресингом гравця команди «Барс» Вихівського Романа, намагаючись винести м’яч подалі від своїх воріт, все ж таки попав у вдало підставлену ногу суперника, від якої той в свою чергу і залетів за комірець воротареві. Та Барс на цьому не зупинився і вже до 19 хвилини гри Шанхай «горів» з рахунком 3-0. Після перерви гра змінилася: шанхаївці, граючи на зустрічних курсах, зуміли на передостанній хвилині матчу зрівняти рахунок – 4-4.  Цікава гра цікавих команд. За Барс голами відзначилися: по два голи забили Вихівський Роман та Коломійчук Павло. За Шанхай також по два голи забили Денисюк Денис та Лінник Тарас.

У грі між Локомотивом та ПЧ-18 локомотивці в солідному стилі, як кажуть,  на класі, не дали жодного шансу ПЧ-18. Остаточний рахунок 4-0. Голи забивали: дублем відзначився Яніцький Віталій та ще два голи на рахунку Клюза Романа і Мельника Назара.

Гра Цукровик – КТУ-ДС Шепетівка в основному проходила на половині поля команди «КТУ-ДС Шепетіка», що і відображає остаточний рахунок матчу – 6-0 на користь цукровиків. Голи на рахунку: Попадюка Олександра, Демчука Юрія, Джурилюка Богдана, Рибачука Віктора та дублем відзначився Шуляк Павло.

Організаторами турніру виступають спільно управління у справах сім’ї, молоді та спорту, ШМЦФЗН «Спорт для всіх» та МСГО «Шепетівська федерація футболу».

Більше інформації про турнір (регламент, розклад, команди, турнірна таблиця) на сайті sportinshepet.at.ua в розділі «Чемпіонат міста з футболу 8х8. Сезон 2018 року».

Наступні ігри пройдуть 28 та 30 серпня. Початок о 18.00 год.

Запрошуємо вболівальників прийти та підтримати команди!

Останнє редагування 24 серпня 2018, 15:18
0
репостів
0
репостів