Розділ Спорт

Андрій Аліксійчук не зміг здобути нагороду на легкоатлетичному чемпіонаті

Автор 26 липня 2018, 19:38

Чемпіонат України з легкої атлетики було проведено 18-21 липня на луцькому стадіоні “Авангард” за участю 496 спортсменів з усіх регіонів нашої держави. Хмельниччину представили лише три легкоатлети, кожен з яких вирішував поставлені перед ними завдання на даному етапі підготовки. 

Ряд наших земляків, вихованців ДЮСШ Хмельниччини, котрі перебралися на навчання  і тренування в інші області та столицю, зуміли увійти до числа найкращих на чемпіонаті. На жаль майстер спорту з Шепетівщини Андрій Аліксійчук (перший тренер Руслан Тимощук) прийшов лише четвертим у фінальному забігу на 1500м. 

Відтік спортсменів високого рівня, перспективної молоді та їх наставників з області став результатом недостатньої уваги і неналежної підтримки з боку управління молоді та спорту Хмельницької ОДА  до вирішення їх проблем, чим продовжують користуватись наші суперники, переманюючи їх в інші регіони.

У підсумку в Луцьку з двома заліками Хмельницька область посіла 22 місце, а якби в її складі залишились вищеназвані легкоатлети-земляки, то могли б претендувати на 10-15 позиції, на яких перебували в попередні роки.

Хмельницький НОК

Останнє редагування 26 липня 2018, 19:48
0
репостів
0
репостів