Розділ Спорт

Шепетівчани стали призерами на Чемпіонаті Хмельницької області з важкої атлетики

Автор 25 липня 2018, 22:08

21-22 липня в спорткомплексі «Епіцентр» (м.Камянець-Подільський) відбувся Чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед молоді до 23 років. У змаганнях взяли участь близько 100 важкоатлетів з різних куточків Хмельницької області.

Честь Шепетівщини захищали 5 спортсменів відділення важкої атлетики «Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи» під керівництвом тренера-викладача Володимира Медведя.

Так, у нелегкій боротьбі Сергій Колесник завоював золоту нагороду, виконавши норматив кандидата в майстри спорту України.  Катерина Денисенкостала бронзовою призеркою, а команда дівчат виборола ІІІ місце у загальнокомандному заліку.

Слід зазначити, що Сергій Колесник увійшов до складу збірної команди Хмельницької області та 8-13 серпня цього року захищатиме честь Хмельниччини на Чемпіонаті України з важкої атлетики серед молоді до 23 років.

Відрядження команди важкоатлетів та супроводжуючого тренера-викладача здійснювалося за рахунок управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради відповідно до Програми розвитку фізичної культури і спорту в м. Шепетівка на 2016-2020 роки.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

Останнє редагування 25 липня 2018, 22:14
0
репостів
0
репостів